Té possibilitat de sol·licitar Wifi Roami. Consulti’ns7,46m6 p

AUTOCARAVANA CAPUCHINA CHALLENGER DE 6 PLAZAS

MODEL: CHALLENGER C394 GENESIS

Autocaravana d’ lloguer a Barcelona Caputxina d’alt standing amb acabats Mageo Premium (gamma més alta de la marca Challenger) 

Construcció semi modular, de 6 places. Longitud: 7,46 m. Altura: 2.90 m.  

Vehicle (autocaravana de lloguer): Motorització Ford 170cv, gasoil de baixes emissions amb etiqueta ambiental verda, aire acondicionat a cabina, alçavidres elèctrics, miralls retrovisor elèctrics, càmera posterior, control de tracció, control derrapada, ràdio amb entrada usb, seients giratoris amb reposa braços.

3 llits. 2×1.50m. 1×1.20: a la part posterior de l’autocaravana trobem 1 dels llits de 1.50m en disposició perpendicular al vehicle. El segon llit gran es troba dins de la caputxina, en la part superior de la cabina. Per a muntar el llit de 1.20m és necessari desmuntar el menjador, baixant la taula i disposant els coixins del saló en forma de llit. 

Incorpora a l’habitacle:  Calefacció última generació a gasoil, nevera gran de 140L, taula menjador ajustable, wc separat de la dutxa, dutxa tancada per mampara, grans  armaris interiors per a emmagatzematge, mosquiteres a totes les finestres, portes i claraboies, sostre panoràmic en la part davantera superior cabina,  tendal exterior, llums interior e exterior de led, ampli garatge (capacitat 4 bicis).

Inclou en el preu: Assegurança a tot risc especial lloguer amb assistència a tota la EU, parament de cuina, Nespresso 220v, taula i cadires càmping, televisor (entrada usb), escombra, catifa exterior, gas propà, químics wc, mànega i accessoris d’ompliment d’aigua, tascons d’anivellament autocaravana, cable elèctric de connexió de l’autocaravana a la xarxa, farmaciola primers auxilis, armilles reflectores,  triangle d’ emergència, llanterna, guants, caixa eines i dos paraigües.

Pàrquing gratuït en les nostres instal·lacions per al seu  vehicle.

No inclou en el preu: roba de llit, coixins i tovalloles. Cadenes neu. Barbacoa a gas. Patinets elèctrics. Wifi . Neteja autocaravana, fiança obligatòria.

Aquesta Autocaravana destaca per: calefacció a gasoil que s’alimenta amb el mateix gasoil del tanc de combustible del vehicle. A diferència de les quals s’alimenten amb gas propà, aquestes poden circular per carretera amb la calefacció encesa garantint una temperatura estable en tot moment. Còmode  ompliment d’aigua amb un filtre d’entrada mòbil de fàcil accés. Compartiment exterior per a emmagatzematge. Nevera-congelador trivalent de gran capacitat 140L que minimitza el consum  i s’ajusta automàticament a cada necessitat:  gas, 12v o 220v. Panell de control de fàcil lectura de l’estat de bateries, aigües, llums etc. Entrada de l’habitacle de còmode accés sense necessitat d’escales addicionals. 

Recomanacions: vehicle d’alta gamma ideal per a famílies nombroses. Per l’alçada del sostre és ideal per a persones altes. Amb acabats de qualitat us permetrà viatges de llarga o curta estada  en qualsevol estació de l’any.  Gràcies al seu confort i comoditat, us semblarà estar com a casa. Podreu recórrer diferents països de la unió europea sense necessitat de contractar vols, hotels, restaurants  etc.  Viatjant amb autocaravana podeu pernoctar en zones habilitades, la majoria gratuïtes, sense necessitat d’entrar en càmping, on donen servei d’ompliment i buidatge d’aigües. A l’aplicació Park4night recomanada podeu trobar aquestes zones habilitades durant la ruta.

https://park4night.com/?langage=es

TARIFAS DE lloguer d'autocaravanaS

 

STOP al COVID - 19 en nuestras AUTOCARAVANAS

Les nostres autocaravanes de lloguer amb la màxima higiene

Condueix una de les nostres autocaravanes de lloguer que trobessis en les nostres instal·lacions amb la màxima neteja i desinfecció i viatja segur, net i sense riscos per a la salut.

× ¿Cómo puedo ayudarte?