Té possibilitat de sol·licitar Wifi Roami. Consulti’ns6m4 p

AUTOCARAVANA PERFILADA CHALLENGER MAGEO de 4 places

MODEL: CHALLENGER 170 MAGEO

Autocaravana Perfilada compacta d’alt standing amb acabats Mageo

 Construcció semi modular, de 4 places. Longitud: 6 m Altura: 2.90 m

Vehicle: Motorització Fiat 130cv, gasoil de baixes emissions amb etiqueta ambiental verda, aire acondicionat a la cabina, alçavidres elèctrics, miralls retrovisors elèctrics, càmera posterior, sensors acústics d’estacionament, control de tracció, control derrapada, ràdio amb entrada usb, seients giratoris amb reposa braços.

2 llits dobles de 1,50m: A la part central (zona del menjador) trobem un dels llits suspès del sostre que descendeix mitjançant un mecanisme automàtic. Aquest llit té dues alçades d’ús: mínima, mitjançant la qual es pot accedir sense necessitat d’escala, o alçada mitjana, on si és necessari ús d’escala.

Per al muntatge del segon llit, es baixa automàticament la taula menjador, convertint els sofàs en un llit. En aquest cas  és necessari deixar el llit suspès a alçada mitjana.

Incorpora a l’habitacle  Calefacció d’última generació a gasoil, nevera gran de 140L, taula menjador ajustable, wc separat de la dutxa, dutxa tancada per mampara, grans  armaris interiors per a emmagatzematge, mosquiteres en totes les finestres, portes i claraboies, sostre panoràmic a la part davantera superior cabina,  tendal exterior, llums interior e exterior de led, ampli compartiment de magatzematge exterior.

Inclou en el preu: Assegurança a tot risc especial lloguer amb assistència en tota la EU, parament de cuina, Nespresso 220v, taula i cadires càmping, escombra, catifa exterior, gas propà, químics wc, mànega i accessoris d’ompliment d’aigua, tascons d’anivellament autocaravana, cable elèctric de connexió de l’autocaravana a la xarxa, farmaciola primers auxilis, armilles reflectores, triangles d’emergència, llanterna, guants, caixa eines i dos paraigües.

Pàrquing gratuït en les nostres instal·lacions per al seu  vehicle.

No inclou en el preu: roba de llit, coixins i tovalloles. Cadenes neu. Barbacoa a gas. Patinets elèctrics. Wifi . Neteja autocaravana, fiança obligatòria.

Aquesta Autocaravana destaca per: calefacció digital a gasoil que s’alimenta amb el mateix gasoil del tanc de combustible del vehicle. A diferència de les que s’alimenten amb gas propà, aquestes poden circular per carretera amb la calefacció encesa garantint una temperatura estable en tot moment. Còmode  ompliment d’aigua amb un filtre d’entrada mòbil de fàcil accés. Compartiment exterior per a emmagatzematge. Nevera-congelador trivalent de gran capacitat 140L que minimitza el consum  i s’ajusta automàticament a cada necessitat:  gas, 12v o 220v. Panell de control de fàcil lectura de l’estat de bateries, aigües, llums etc. Entrada de l’habitacle de còmode accés sense necessitat d’escales addicionals.

Recomanacions: vehicle compacte de mesures similars a una Camper.  La Chellenger 170 és d’alta gamma amb acabats de qualitat que us permetrà viatges de llarga o curta estada  en qualsevol estació de l’any.  Gràcies al seu confort i comoditat, us semblarà estar com a casa. Podreu recórrer diferents països de la unió europea sense necessitat de contractar vols, hotels, restaurants  etc.  Viatjant amb autocaravana podeu pernoctar en zones habilitades. La majoria d’àrees d’autocaravana són gratuïtes, sense necessitat d’entrar en càmping, on donen servei d’ompliment i buidatge d’aigües grises i negres. A l’aplicació de mòbil Park4night recomanada podeu trobar aquestes zones habilitades durant la ruta.   https://park4night.com/?langage=es 

 

 

TARIFAS DE lloguer d'autocaravanaS

 

STOP al COVID - 19 en nuestras AUTOCARAVANAS

Les nostres autocaravanes de lloguer amb la màxima higiene

Condueix una de les nostres autocaravanes de lloguer que trobessis en les nostres instal·lacions amb la màxima neteja i desinfecció i viatja segur, net i sense riscos per a la salut.

× ¿Cómo puedo ayudarte?