Seguint les estrictes recomanacions del ministeri de sanitat per a la protecció enfront del COVID-19

Les nostres autocaravanes de lloguer amb la màxima higiene

Condueix una de les nostres autocaravanes de lloguer que trobessis en les nostres instal·lacions amb la màxima neteja i desinfecció i viatja segur, net i sense riscos per a la salut.

Ens prenem molt en serio la neteja i desinfecció dels nostres vehícles pel que utilitzem productes virucides aprobats pel Ministeri de Sanitat per a la neteja al detall de totes les zones del vehícle. Totes les superficies es repasen amb màquines de vapor d’aigua per higienitzar en profunditat i la tapisseria la tractem amb una màquina profesional especial per a la neteja de teixits. Finalitzem el procès amb un generador d’ozò que permet per nebulització la desinfecció fins i tot als racons més inaccesibles.

L’Ozò té una acció molt ràpida a baixes concentracions i és molt eficaç en la eliminació de fongs, bacteris, virus i protozoos, així como en la degradació de compostos químics volàtils (COV’s) i aquells responsables de males olors, pel que un benefici adicional de la desinfecció amb ozò es la desodorització. A mès, es descomposa molt ràpidament (es una molécula molt inestable, la seva vida mitja es de 20-60 minuts) pel que no deixa residus.

× ¿Cómo puedo ayudarte?