¿Per què viatjar en autocaravana?

 

Viatjar en autocaravana t’ofereix una forma d’explorar i viure un nou món d’aventura de forma totalment lliure. Es regeix per les normatives legals de qualsevol altre turisme, i no necessites experiència prèvia per conduir i et serveix el carnet B1.

Les autocaravanes de lloguer són ideals per a gairebé qualsevol tipus de vacances. Segons el model de vehicle podrà visitar ciutats, gaudir de la platja o practicar les seves aficions favorites. En definitiva, podrà gaudir de la seva llibertat sense límits. A diferència de quan viatja saber quin és en avió, mentre es dirigeix ​​al seu destí de vacances podrà conèixer de primera mà el país i la seva gent. Amb una autocaravana de GPRent Barcelona viurà unes vacances diferents!

Llogar una autocaravana no resulta car. Compara les despeses amb altres alternatives i aviat t’adonaràs que val la pena. GPRent Barcelona segueix la màxima de “llogar autocaravanes a bon preu” i estem convençuts que la nostra oferta val la pena, ia les nostres autocaravanes són de gamma alta a preu low cost.

Tu decideixes el destí, el model d’autocaravana que s’adapti a les teves necessitats, la durada del viatge i el teu pressupost. Descobriràs la bellesa de la natura, els llacs, rius, platges o muntanyes acampat a la seva vora, des d’on admirar l’alba, capvespre o aquest cel estrellat en companyia de la teva parella, família, amics, etc.

Amb el lloguer d’autocaravanes pots parar en qualsevol lloc on es permeti aparcar. Visitar ciutats, monestirs, museus o catedrals fent una passejada des del teu aparcament, caminant o en bici de passeig. Si vols oblidar les presses, horaris del dia a dia, aglomeracions als aeroports, estacions de trens, si el que vols és relaxar-te, gaudir de la natura, contemplar-la, fer les ascensions dels cims del Tour, Volta o Giro, o simplement tirar-te en aquesta platja, fer surf o esquiar amb la teva pròpia “casa”, la teva opció són les nostres autocaravanes de lloguer.

Les nostres autocaravanes disposen del necessari per VIURE de forma còmoda, menjar i dormir amb la suficient intimitat de cada moment. Només has d’agafar la roba i equip adequat per a cada activitat segons l’estació de l’any, la resta ho posem nosaltres. No has de reservar avió, hotel ni restaurant. Les nostres autocaravanes disposen del necessari per VIURE de forma còmoda, menjar i dormir amb la suficient intimitat de cada moment.

Només has d’agafar la roba i equip adequat per a cada activitat segons l’estació de l’any, la resta ho posem nosaltres. No has de reservar avió, hotel ni restaurant;

Decideix-te, és el que sempre havies somiat i potser mai t’has atrevit a intentar-ho.
No dubtis que, després d’un lloguer d’autocaravanes: repetiràs

× ¿Cómo puedo ayudarte?